Resultat Flyinge HSK

Inga superresultat men hon var såå fin och skötte sig jättebra. Fick bra hjälp också av Carro och Terese som hade henne innan :)
Dressyr:
Dressyren gick på gräs och den banan jag skulle rida på hade dem inte flyttat på efter gårdagen då ponnyer och dem som red 1* hade ridit där. Den var ganska blöt och ena hörnet bestod bara av djup gegga ungefär.
Naiomi kändes liten spänd när jag red fram men jag fick hjälp med det, la ner ytter och böjde runt inner så släppte det. Gjorde mest enkla saker, volter, längningar och övergångar och hon kändes riktigt fin emellanåt. På banan kändes hon lite spänd och hon orkade knappt gå i det hörnet som bara var gegga men hon gjorde det jättebra. Fick dock två rejäla missar, efter mellantraven blev hon väldigt stark så halten jag skulle göra vid C blev typ i hörnet istället, sedan andra galoppfattningen så orkade hon inte fatta i geggan så fattningen blev på långsidan istället. Resten gjorde vi väldigt bra annars tyckte jag!
Domaren tyckte att jag red lite hastigt i traven och de såg vi sen också när vi kollade på filmen. Mer av protokollet har jag faktiskt inte läst, ingen aning om vart mamma har lagt det haha.. Fick iallafall ca 56& och 64 straff och det var jag nöjd med.
Hoppning:
På framhoppningen var hon jättefin och hoppade jättebra, jag hittade avstånd osv och det kändes allmänt bra. Sedan på banan var hindrena typ 80 cm så Naiomi bara galopperade över dem och jag hittade inga avstånd alls. Blev 16 fel och det var väll sådär. Hon kändes ändå bra och jag hade bra galopp och flyt men som sagt hittade jag inga avstånd och Naiomi brydde sig inte om att lyfta på benen.
Terräng:
Fick hjälp även här och hon kändes bra och lydig när jag red fram, fick lite skitsprång när jag hoppade fram men sedan hjälpte både Carro och Terese mig och sa hur jag skulle göra då blev det mycket bättre! Hon kändes lite seg men precis innan start taggade hon till och blev jättepigg! Vi nollade terrängen på hinder och fick kanske något tidsfel, ändå tyckte jag att jag red på ganska mycket men skitsamma för nolla på hinder är det enda som räknas! Hon var sjukt rolig att rida i terrängen, behövde bara hålla upp huvudet på henne sen sköttehon allting och bjöd på allt, så himla härlig!
Nu har vi alltså ett färdigt kval och behöver ett till innan vi kan rida 100 klass :) Även fast detta var vår första fälttävlan tillsammans så kändes det lätt tycker jag, så det är dags att gå upp en klass och blir riktigt säkra där :)
Fina Naiomi på framhoppningen!

Kommentarer
Postat av: Emma Fransson

Så du ska inte starta junior DMet på udden nu?

2011-08-01 @ 18:52:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0