Åskaa

Orkar nog inte skriva något nu, sorry. Kom hem grymt sent från Udden. Fixade allt med Naiomi där, gav henne mat och fixade boxen osv medans mamma fixade allt med sekretariatet. Sedan kollade jag på medans Cheval satte upp butiken på nytt i ett garage på Udden, dem ska ju står där och sälja nu under hela helgen. Roligt! När mamma var klar knoppade hon Prinsessan och sen åkte vi hem. Usch, det har åskat och regnat hela kvällen, inte kul men nu verkar det ha lugnat ner sig. Skönt att det kom nu iallafall, hellre det än någon annan dag i helgen ;)
Nu får ni faktiskt hålla tummarna för mig imorgon! Debut med finaste Naiomi och sen ska Korven få springa fort i LAn! Uppdaterar mer imorgon kväll :)

Kommentarer
Postat av: Annika

LYCKA TILL! :D

2011-07-22 @ 09:31:15
URL: http://guardiani.blogg.se/
Postat av: Alwa - Stallviggeby

Sv. Axi RP..? någonting? :)

2011-07-22 @ 22:17:01
URL: http://stallviggeby.blogg.se/
Postat av: Alwa - Stallviggeby

jo men så var det nog. Red Axi häst väldigt mycket förut innan jag köpte egen :) din häst är ju underbar, säljer du den för att gå över på stor?

2011-07-22 @ 22:23:47
URL: http://stallviggeby.blogg.se/
Postat av: Alwa - Stallviggeby

Sv. Jo men då är det samma. Trevliga ponnyer. Fast hon var envis, men det var ju ett sto med mkt russ i sig. Har du redan köpt en ny häst? Naiomi(?) Skitfin, du rider ruskigt bra :)

2011-07-23 @ 20:06:30
URL: http://stallviggeby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0