NH "experten"

HAHAHA har ni läst nhexpertens blogg? Hon verkare vara helkörd! Hon anser att NH är den enda rätta hästhanteringen och tycker att alla vi som rider på starka bett eller tävlar är djurplågare, men hon själv har tydligen tävlat och rider på pelhambett? Jävla dubbelmoral! Helt sjuk är hon iallafall :s Fast det är ändå ganska underhållande att läsa, haha!
www.nhexperten.blogg.se

Kommentarer
Postat av: ylva

har oxå läst den efter den hade blivit totaldissad på topriders blogg ^^ väääldigt underhållande men samtidigt sjukt att en människa kan tänka som hon gör... :/

2011-02-02 @ 21:36:19
URL: http://ylvaaek.blogg.se/
Postat av: astrid ji

men tror du verkligen hon är seriös? Om inte så kan hon inte vara äldre en typ.. 8.. och inte riktigt vet vad hon gör kanske..

2011-02-02 @ 22:05:07
URL: http://astridji.blogg.se/
Postat av: nhEXPERTEN

ja jag är iaf ingen djurplågare!

2011-02-02 @ 22:17:44
Postat av: Sandra

helt sjukt hur vissa människor tänker.

måste faktiskt hålla med dig om att hon verkar totalt körd :')

och som hon kommenterat över ''jag är iaf ingen djurplågare'' - patetiskt, tyvärr.

vissa människor ska inte ha häst och speciellt inte om hon inte ens vågar stå för att hon rider hästen utan att hon bara hanterar den från marken och har konversationer med den rent ut sagt.

2011-02-02 @ 22:56:50
URL: http://hoppryttarnas.blogg.se/
Postat av: Stinaaaa

hon är inte frisk ... ;o

2011-02-03 @ 11:45:23
URL: http://ponnymuppar.blogg.se/
Postat av: ida

sämsta bloggen faktiskt.

Hon säger att hästarna blir störda utav att vi pratar med dom ;o

2011-02-03 @ 19:45:52
URL: http://classicalpony.blogg.se/
Postat av: Saga

Älskar att hon tycker det är snyggt att rida utan hjälm och att det är heeeelt fel att rida engelskt överhuvudtaget xD

Hon är ju blåst.

2011-02-04 @ 18:35:11
URL: http://dreamsphere.blogg.se/
Postat av: Madde

Haha xD Jag kör mkt NH med Rico, men NH betyder inte riktigt det som hon verkar vilja att man ska tro ;) Många hästar gillar att tävla, och sålänge man gör det "på deras villkor" så är det BARA positivt :3 Visst, finns ju dom som är lite knäppa hästägare, men bara för att man inte kör efter NH så är man absolut inte djurplågare ;) Bara att hästarna blir lite förmäskligade, och försöker lära sig VÅRT språk istället föt tvärt om :3 Tycker både och funkar bra :3 Men det NH jag kör med är mest att skapa ett band mellan mig och hästen, så jag kan tex be honom att komma till mig, gå bort från mig, gå under/mellan/genom/över något utan spö eller att leda hästen dit man vill :P såg faktiskt en väldigt rolig film, jättesöt är den: http://helgaw.se/wp/?p=2544 självklart är det inlärt hur den ska göra på olika stationer, precis som med hunden ;) men det krävdes nog rätt mkt att hästen skulle få sånt förtroende för dom, att ägarna kan faktiskt göra så ;D haha :)



Har fixat ny design på bloggen, kan du snälla hissa eller dissa så jag vet hur andra tycker den är? :) Har ändrat färgtema + header bland annat :P



2011-02-05 @ 22:18:38
URL: http://ricos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0