Fucking kapitalism!!

Jäklar detta kommer inte att bli ett glatt inlägg!
Tänkte börja med att prata om en lag som har kommit, polisen eller regeringen eller vilka fan det är som bestämmer över sådant har nu bestämt att dem ska försöka få fast 2 st cannabis rökare om dagen. Två om dagen! Och vet ni hur det kan gå till då? Det ska jag berätta för er!
Dem hittar en misstänkt och sedan kan dem leta igenom hela hans eller hennes hus/trädgård/rum/lägenhet för att hitta bevis och också leta igenom dator och mobiltelefon för fler bevis så att dem sedan kan ta fast honom/henne för odling av cannabis för självbruk.
Sedan har dem en fucking man/kvinna som är misstänkt för våldtäkt. Men letar dem igenom deras hus och dator och mobil som dem gör med "missbrukaren"? NEJ! För det är alldeles för nedtryckande och kränkande för den personen och blaha blaha.
MEN! En som odlar/röker cannabis för eget bruk, vem förstör han/hon för? INGEN! Ev. sina egna lungor och den personen kanske blir lite virrig och lugn i huvudet och familjen kanske reagerar på att den tagit droger men annars förstör man inte för en enda person eftersom man inte blir aggressiv av det!
En våldtäktsman då? Jo dem förstör inte bara flickan/pojken de våldtogs liv utan också familj/vänner som måste genomlida detta tillsammans med sin familjemedlem som blivit våldtagen. I många fall tar även personen som blivit våldtagen självmord vilket betyder ännu mera sorg och grejs för familj och vänner.
Är inte detta ganska väldigt sjukt? Att man får göra en fucking husransakan på en som är misstänkt för att ha tagit lätta droger för eget bruk men absolut inte på en som har förstört flera liv i flera år? kdsopicz gzsxz så fucking sur blir jag på sånt och jag har verkligen noll och ingen jävla förståelse för dem som tycker detta är OK!
Samma sak är det med FRA lagen och de där nedladdningsgrejerna. Lägg energi på att reda ut VIKTIGA saker som faktiskt förstör liv än saker som bara är skitsnack egentligen.
Detta inlägg fylls på under kvällen!

Kommentarer
Postat av: Hanna [FOTO]

får jag kopiera denhär texten?? :)

2011-05-24 @ 20:47:54
URL: http://collensfoto.blogg.se/
Postat av: Sofiaaa

så sant!

håller med dig till fullo!

2011-05-25 @ 16:47:41
URL: http://sofiaamariaa.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0